Man at Work - Munkaerő-közvetítés

Man at Work - Munkaerő-közvetítés

Munkaerő-közvetítés a Man at Work-nél

Célunk az, hogy a különböző toborzási forrásokat és tapasztalatainkat felhasználva, a lehető legrövidebb idő alatt kutassuk fel az adott pozícióra legmegfelelőbb munkavállalókat.

Kik a Partnereink, kinek dolgozunk?

Partnereink kkv-k és multicégek egyaránt, jól ismernek bennünket az autóipari beszállítók, volt részünk már zöld mezős beruházások elindításában, vettünk részt pénzügyi-szolgáltató központok felépítésében is.
Partnereinknél sikeresek voltunk és vagyunk a mai napig akár beosztottként, akár vezetőként speciális ismeretekkel rendelkező, nyelveket beszélő szakemberek közvetítésében.

Miért dolgozzon a Man at Work-kel?

 • Nyomon követjük a pályázóink útját a teljes toborzás-kiválasztási folyamatban, HR tanácsadóink támogatják őket és leendő foglalkoztatójukat a döntéshozatalban. Felvett munkavállalóinkért garanciát is vállalunk.
 • Jól ismerjük a munkaerő-piacot, az álláskeresőket, akik életpályájuk bármely szakaszában bizalommal fordulhatnak munkatársainkhoz. A közvetlenség, az őszinteség és a hosszú távú együttműködés jellemzi tanácsadóink pályázóinkkal kialakított kapcsolatát.
 • A munkaerő-közvetítést Partnereink számára sikerdíj alapon végezzük, az álláskeresőknek viszont ingyen dolgozunk. Mivel nem félünk a versenytől, ezért nem kérjünk a kizárólagosságot Partnereinktől!
 • Felkészült, képzett és szakmai tapasztalattal rendelkező HR tanácsadóink lelkiismeretes és szisztematikus, azaz minőségi munkát végeznek.
 • Partnereink bizalmas kereséseit diszkréten bonyolítjuk.
 • HR tanácsadóink naprakész információkkal rendelkeznek a Partnereinknél nyitott álláslehetőségekről és ezekről készséggel adnak részletes tájékoztatást az érdeklődő álláskeresőknek.
 • Állásajánlataink szerteágazóak, mindenkihez szólnak!

  Toborzás - kiválasztás folyamata a Man at Work-nél

 • 0. hét: felmerül az igény az adott munkaerőre, összeállítjuk a munkaerő-profilt, megbízási szerződésben rögzítjük a szolgáltatás elvégzésének feltételeit.
 • 1. hét: Tanácsadóink elkezdik a toborzást a saját és az elérhető on-line adatbázisokban, egyúttal meg is hirdetjük a betöltésre váró pozíciót.
 • 2-6. hét: Fogadjuk a beérkező pályázatokat és jelentkezéseket, majd előszűrünk, első körös, tanácsadói interjúkat készítünk, az interjúk eredményéről, tapasztalatainkról riportot készítünk. Rangsorolunk és a munkakörre legalkalmasabbnak ítélt pályázók anyagát átadjuk a Partnernek.
 • 8-10. hét: Partnerünk HR munkatársai további interjúk, szakmai tesztek vagy egyéb alkalmasságot igazoló, a döntést támogató kiválasztási módszerek segítségével (AC, pszichológiai alkalmassági vizsgálat, stb.) szűkítik tovább a jelöltek körét.
 • 10-12. hét: Egy végső, utolsó körös egyeztetést követően Partnerünk dönt a nyertes pályázóról, a felvételről, mi pedig értesítjük azokat a pályázóinkat is, akik épp nem jártak sikerrel.

Ajánlatkérés munkaerő- toborzásra, - közvetítésre, fejvadászatra:

Farkas Edit
Munkaerő-közvetítési üzletágvezető

Man at Work - Munkaerő-közvetítés

 farkas.edit@manatwork.hu

Man at Work - Munkaerő-közvetítés

 +36 20 915 6641

Man at Work - Munkaerő-közvetítés

 9023 Győr, Attila u. 6.

Man at Work - Munkaerő-közvetítés

 Farkas Edit

 

Cégnév: *
Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Munkavégzés helye: *
Ellenőrző kód: *
Verification code
Új kód kérése
Üzenet *

 

<< Vissza