Man at Work - Munkaerő-kölcsönzés

Man at Work - Munkaerő-kölcsönzés

A Man at Work Kft. vállalja, hogy az igényelt létszámú és kompetenciájú munkavállalókat határidőre, gyors toborzás és szakszerű kiválasztás után az Ön cége rendelkezésére bocsátja.

Mit értünk munkaerő-kölcsönzésen?

A munkaerő-kölcsönzés egy hárompólusú jogviszony, amelyben a Kölcsönvevő és Kölcsönbeadó a Munkáltatói jogokat és kötelezettségeket megosztva gyakorolják. A munkavállaló a harmadik fél, akit a Kölcsönbeadó cég alkalmaz és kölcsönöz ki a partner Kölcsönvevő részére.

A munkaerő-kölcsönzést az Mt 214-222§ (2012. évi I. törvény - a munka törvénykönyvéről) és a 118/2001. (VI. 30.) Kormányrendelet szabályozza.

Miért érdemes munkaerő-kölcsönző céget igénybe venni?

 • a munkaerő-kölcsönzés időtartama és konstrukciója rugalmasan igazodik az Ön és cége igényeihez,
 • a termelési felfutásokat, a szükséges leépítéseket és a fluktuációt munkaerő szempontjából ideálisan kezeli,
 • szabadságolás, létszámstop esetén kiváló megoldás a kölcsönzés,
 • a vállalati HR tevékenység toborzási feladatait tehermentesíti, vagy teljesen átvállalja,
 • az alkalmazás adminisztratív költségei a Kölcsönbeadót terhelik,
 • a munkaerő-kölcsönzési szolgáltatást igénybe vevő kölcsönvevőt nem terheli bér- és járulékfizetési és bevallási kötelezettség,
 • bármilyen időtartamra és létszámmal igénybevehető.

Miért a Man at Work Kft-t válassza munkaerő-kölcsönző partnerének?

 • A Man at Work Kft. 1998-ban alakult, adószáma: 11672740-2-19, ez nem változott és a jövőben sem fog.
 • Megalakulásunk óta, minőségi ok miatt, nem veszítettünk megbízót.
 • Munkaügyi, adminisztratív és számviteli rendszerünket az illetékes hatóságok a Man at Work Kft. nagyvállalati besorolása miatt folyamatosan kontrollálják, és példaértékűen szervezettnek találják.
 • Minden partnercégünknél a helyben bevált HR eljárásokhoz igazodunk (cafetéria, bérszámfejtés, kimutatások, költséghelyek)
 • ISO tanúsítvánnyal és felelősségbiztosítással rendelkezünk ezen tevékenységre.
 • Ügyfélszolgálati irodáinkban szakképzett, tapasztalt kollégákkal, több mint 70.000 ezer fős adatbázissal rendelkezünk.

Munkaerő-kölcsönzés folyamata a Man at Work Kft-nél

 1. Partnereinkkel ajánlat adást követően keretszerződésben állapodunk meg a munkaerő-kölcsönzés feltételeiről. A létszámot és a kompetenciákat a megbeszélt rendszerességgel egyeztetjük és rögzítjük. 
 2. A toborzást a megbízást megkapva azonnal elkezdjük, elvégezzük a személyes interjúkat, majd a megfelelt jelentkezők részére gyárlátogatást szervezünk a Kölcsönvevő telephelyére. Mindezeket követően kerül sor a kiválasztásra, melyet a sikeres orvosi alkalmassági vizsgálat után a munkaszerződés megkötése követ.
 3. Minden partnerünknél az adott céggel foglalkozó munkatársunk - projektvezetőnk képviseli cégünket. Feladata a két cég közötti kapcsolattartás, valamint a kölcsönzött munkavállalókkal való törődés. 
 4. On-site menedzsert biztosítunk nagyobb kölcsönzött létszám esetén, akinek a feladata a Kölcsönzött munkatársak napi szintű adminisztratív ügyeinek intézése, illetve a Kölcsönvevő HR szervezetének a kölcsönzött állománnyal kapcsolatos kiszolgálása.

Árajánlatkérés munkaerő-kölcsönzése:

Cégnév: *
Név: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Munkavégzés helye: *
Ellenőrző kód: *
Verification code
Új kód kérése
Üzenet *

 

<< Vissza