Önéletrajz feltöltés

Kedvezményezett neve:

MaW Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
Munkahelyi képzések megvalósítása a MaW Szolgáltató és Tanácsadó Kft.-nél

Szerződött támogatás összege:

21 305 000 Ft

Támogatás mértéke:

100 %

Projekt tartalma:

Jelen projekt keretein belül munkatársaink képzésére kívánunk hangsúlyt fektetni. A mindennapos munkavégzés során felmerülő folyamatos változások által előidézett kihívások miatt szükségessé vált, hogy dolgozóink konfliktuskezelő, önismereti és kommunikációs tréningeken vegyenek részt.
Célunk, hogy erősödjön vállalatunk versenyképessége, javuljon munkaerő megtartó képessége és munkaerőpiaci pozíciója, valamint emelkedjen munkáltatói image-e. Jelen képzésekbe a MaW Kft. dolgozóit kívánjuk bevonni, s az imént említett céljainkat nem új munkavállalók felvételével, hanem meglévők munkavállalási kompetenciáinak erősítésével és fejlesztésével valósítjuk meg.
A projektben 7 hátrányos helyzetű munkavállalónk is részt vesz. Mindig kiemelt figyelmet fordítottunk a fiatalok gyakorlatszerzési lehetőségének megteremtésére, melynek eredményeképpen munkavállalóink közel 20%-a fiatal pályakezdőként kezdett el dolgozni cégünknél.
Projekt keretén belül megvalósuló képzések közé tartoznak többek között a Számítástechnikai kompetenciák fejlesztése, az Önismeret, a Vezetői hatékonyságfejlesztés, a Konfliktuskezelés és az Értékesítés. Az IKT használathoz kapcsolódó képzések célja a résztvevők informatikai képességeinek fejlesztése, valamint az irodai alkalmazások biztos használata.
Munkatársaink mindannyian rendelkeznek a munkakörük betöltéséhez szükséges szakmai képesítéssel, valamint számítógépes és informatikai tudással, azonban a folyton változó igények megkívánják Kollégáink folyamatos képzését. A munkaerő-piac változásával a munkaerőpiaci szereplők igényei is folyamatosan, sokszor szezonálisan változnak. Ezek a folyamatok lehetőséget adhatnak számunkra új szolgáltatási területek, üzletágak indítására, mely a jelenlegi munkatársak kompetenciáinak hatékonyabb kihasználása és fejlesztése mellett új pozíciók betöltését teheti szükségessé. A fent említett okok teszik szükségessé, hogy munkatársaink jelen projekt keretein belül megvalósuló képzéseken részt vegyenek.


Projekt befejezési dátuma:


2019.12.31.

Projekt azonosító száma:

GINOP-6.1.6-17-2018-01202

 

Man at Work - GINOP-6.1.6-17-2018-01202